Klikkaa tästä soita meille : 050-529-9512
Whatsapp
heli.kotro@slmt.fi
Top
 

Löydä Hurghada

Suoraan Savonlinnasta 26.3.2019

Egypti tunnetaan paitsi pyramideistaan, myös Punaisenmeren rantalomakohteistaan. Egypti houkuttaa erityisesti niitä lomailijoita, jotka haluavat viettää rantaelämää suhteellisen lyhyen, eli viiden tunnin, lentomatkan päässä Suomesta. Punaisenmeren upeat kullankeltaiset hiekkarannat, modernit lomahotellit ja snorklausriutat trooppisine kaloineen odottavat matkalaisia kokemaan uusia elämyksiä.

Jos haluat lomaltasi varmaa aurinkoa, huoletonta All inclusive -lomaa, tasokasta palvelua ja rannan läheisyyttä, on Hurghada sinulle nappivalinta. Alueen perheystävälliset hotellit tarjoavat erinomaisia allasalueita, vesipuistoja ja tilavia huoneita. Jos kaipaat nähtävyyksiä, voit vierailla Luxorissa Kuninkaiden laaksossa tai ikuisilla Gizan pyramideilla Kairon lähettyvillä.

Vasta pari vuosikymmentä vuotta sitten Hurghada oli vain pieni kalastajakylä Punaisen meren rannalla, mutta kun sukeltajat keksivät  meren pohjaa koristavat koralliriutat ja ikivanhat laivanhylyt, paikka alkoi kiinnostaa matkailijoita. Tänän päivänä Hurghada on Egyptin suosituimpia rantalomakohteita,  kukoistava lomapaikka täynnä upeita hotelleja, upeaa auringonpaistetta ja aitoa vieraanvaraisuutta. Egyptiläinen keittiö tarjoaa myös jännittävän yhdistelmän turkkilaisia, libanonilaisia ja kreikkalaisia makuja.

Lähde lomalle!

Lisätiedot hotelleista, lennoista sekä hintatiedot saat matkatoimistosta. Ota heti yhteyttä!