Klikkaa tästä soita meille : 050-529-9512
Whatsapp
heli.kotro@slmt.fi
Top

Hoteli Ponta Delgada

1838€ 1598€ henkilö

Keskitasoinen ja mukava hotelli keskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä vanhankaupungin ja rantakadun palveluista. Hotellin omistava perhe haluaa pitää hyvää huolta asiakkaistaan. Viihtyisään hotellin baariin kerääntyy usein asukkaita ottamaan yhdessä lasilliset ennen illallista. Muutamina iltoina viikoissa baarissa saattaa olla elävää musiikkia.

Yleiset tilat ja palvelut
Valoisat oleskelutilat, ravintola, snackbaari, parturi-kampaamo ja biljardi. Aulatiloissa maksuton WiFi. Pesulapalvelu ja ravintolan aukioloaikoina toimiva huonepalvelu. Pieni sisäuima-allas, poreallas, kuntoilunurkkaus, sauna ja höyrysauna. Maksuton parkkihalli. Pankkiautomaatti aivan vieressä.

7 yötä
 • Sisältää
  Hoteli Ponta Delgada
  Ilmastointi
  Ravintola
  Uima-allas
  WiFi
 • Not Included
  Lastenallas

KIERTUEEN SIJAINTI

Rua João Francisco Cabral 49, 9500 Ponta Delgada

Moderni ja raikas, hyvätasoinen huoneistohotelli sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä satamaa ja palveluja. Sijainti on pienen kukkulan Mãe de Deusin laella vain noin 300 metriä rantakadusta ja viihtyisästä satamasta. Hotelli on Suaresin perheen ylläpitämä. Täällä tunnet oloisi kotoisaksi ja tervetulleeksi. Lentokenttäbussi pysähtyy päätielle noin 250 metrin päähän hotellista (laukut kuljetetaan perille erillisellä kuljetuksella). Yleiset tilat ja palvelut Voi laittaa ruokaa omassa huoneistossasi tai syödä hotellin omassa ravintolassa (tarkista aukioloajat, avoinan lähinnä sesonkiaikaan). Juomia voit nauttia hotellin baarissa. Uimareille löytyy allas niin sisältä kuin ulkoa. Pieni ja matala lastenallas. Lisäksi kuntosali, sauna, höyrysauna, poreallas ja lasten leikkipaikka. Tarjolla on myös spa-osaston palveluja, kuten hierontaa (lisämaksu). Ilmainen parkkipaikka.